Uslovi plaćanja


Plaćanja koje je naša firma omogućila svojim kupcima u online prodavnici su sledeća:

– Plaćanje putem platnih kartica (u pripremi)

– Plaćanje po predračunu (opšta uplatnica)

– Kreditom banke do 36 meseci

Platne kartice

Više informacija kod od ovog plaćanja na stranici Uslovi online kupovine

Plaćanje po predračunu

Kod plaćanja po predračunu na kraju formiranja porudžbenice dobijate pitanje da potvrdite artikle i cene za svaki od artikla koji je izabran. Nakon potvrde formiraćemo obrazac opšte uplatnice koji možete iskoristiti za plaćanje bilo putem elektronskog bankarstva bilo putem uplate gotovinom na šalteru predviđenim za uplatu računa.

Kredit banke

Kod opcije plaćanja Kreditom banke omogućena je kupovina na rate bez kamate sa rokom dospeća do 36 meseci. Ova kupovina je omogućena u saradnji sa tehničkim partnerom Credit Agricole bankom, pa je prilikom odabira ove opcije plaćanja potrebno da nakon formiranja porudžbenice posetite najbližu ekspozituru Credit Agricole banke. Postupak je jednostavan, prilikom prve posete potrebno je da sa sobom ponesete ličnu kartu i 246 RSD (novac potreban za proveru Kreditnog biroa) i u zavisnosti od vrste primanja naknadno dostavite dokumentaciju potrebnu za potvrdu Vaših prihoda. Od strane Modesta Italy Design DOO banka dobija predračun po kome treba da odobri iznos potreban za kupovinu traženih artikala.

U svakom trenutku naš prodajni tim je tu da Vam pomogne i pruži potrebne informacije putem kontakta:

e-mail: modestajag@gmail.com

telefon: 035 / 88 333 33

mobilni: 064 / 82 687 33

Isporuka

Svim kupcima firma Modesta Italy Design DOO omogućuje besplatnu isporuku na udaljenosti do 20 km od salona, u slučaju veće udaljenosti moguć je dogovor o doplati za transport.

Unošenje i Montaža

Svim kupcima firma Modesta Italy Design DOO omogućila je besplatno unošenje i montažu kupljenog nameštaja, osim za komade koji u sebi imaju montažu na zidu (mostovi dečijih soba, kuhinjski element i slično) u tim slučajevima sledi doplata.

Shopping Cart
Početna
Pretraga
0
Korpa