Načini plaćanja koje možete koristiti u online prodavnici i u našim prostorijama su sledeća:

– Plaćanje putem platnih ili kreditnih kartica

– Plaćanje po predračunu
(opšta uplatnica)

– Kreditom bilo koje banke do 12, 24, 36 ili 48 meseci

– Gotovinsko plaćanje

– Čekovima građana
(sa dospećem na naplatu do 15.03.2023. godine)

Platne i kreditne kartice

Više informacija kod od ovog plaćanja na stranici Uslovi online kupovine

Plaćanje po predračunu

Kod plaćanja po predračunu na kraju formiranja porudžbenice dobijate pitanje da potvrdite artikle i cene za svaki od artikla koji je izabran. Nakon potvrde formiraćemo obrazac opšte uplatnice koji možete iskoristiti za plaćanje bilo putem elektronskog bankarstva bilo putem uplate gotovinom na šalteru predviđenim za uplatu računa.

Kredit banke

Da biste iskoristili ovaj način plaćanja potrebno je da ste zaposleni na neodređeno (broj rata možete da birate sami, u zavisnosti od visine primanja, odnosno mesečnog opterećenja plate ratom kredita) ili određeno, ugovorom o radu. U slučaju da ste zaposleni ugovorom o radu, poslednja rata dospeva na naplatu poslednjeg meseca rada po ugovoru koji imate sa poslodavcem.

Kod opcije plaćanja Kreditom banke omogućena je kupovina na rate sa rokom dospeća do 12, 24, 36 ili 48 meseci ( u zavisnosti od kreditne sposobnosti). Ova kupovina je omogućena u saradnji sa bilo kojom bankom, pa je prilikom odabira ove opcije plaćanja potrebno da nakon formiranja porudžbenice posetite najbližu ekspozituru željene banke. Postupak je jednostavan, prilikom prve posete potrebno je da sa sobom ponesete ličnu kartu i 246 RSD (novac potreban za proveru Kreditnog biroa) i u zavisnosti od vrste primanja naknadno dostavite dokumentaciju potrebnu za potvrdu Vaših prihoda. Od strane Modesta Italy Design DOO banka dobija predračun po kome treba da odobri iznos potreban za kupovinu traženih artikala.

U svakom trenutku naš prodajni tim je tu da Vam pomogne i pruži potrebne informacije putem kontakta:

e-mail: modestajag@gmail.com

telefon: 035 / 88 333 33

mobilni: 064 / 826 87 87

Dostava

Svim kupcima firma Modesta Italy Design DOO nudi mogućnost dostave, unošenja i montaže na teritoriji Republike Srbije. Dostava se doplaćuje po sledećem cenovniku, a u zavisnosti od udaljenosti mesta dostave od našeg salona nameštaja:
– do 15km: 800 RSD
– od 15km do 30km: 1.600 RSD
– od 30km do 60 km: 2.800 RSD
– od 60km udaljenosti pa nadalje: 45 RSD po km

Unošenje i montaža

Svim kupcima firma Modesta Italy Design DOO nudi mogućnost unošenja i montaže kupljenog nameštaja, posebno za komade koji u sebi imaju montažu na zidu (mostovi dečijih soba, kuhinjski elementi i slično). Za usluge unošenja i montaže se dodatno doplaćuje po sledećem cenovniku:

Unošenje do stana u zgradama koje nemaju lift doplaćuje se 400 RSD po spratu.
Unošenje po jedinici (ugaona garnitura, trosed, dvosed, fotelja, sto, stolica, ležaj, ormar, …): 1.000 RSD
Kačenje kuhinja po metru: 2.000 RSD
Kačenje polica, predsoblja po elementu: 1.000 RSD
Otvaranje rupa na radnoj ploči (za šporet, sudoperu i slično) po rupi: 1.000 RSD
Montaža elemenata doplaćuje se 4% od ukupne cene komada nameštaja koji se montiraju.