Spavaća soba Wood Black

128.000,00 RSD

* dostupno za kupovinu na rate bez kamate do 36 meseci
Dostava (unošenje, montaža)

Trudimo se da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu nalaze se u našoj ponudi, ali se može desiti da pojedine proizvode trenutno nemamo na stanju ali ih možemo napraviti ili poručiti. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Uskoro

Originalni dizajn nastao kao rezultat kontrasta teksture prirodnog drveta sa crnim detaljima i elementima. Dodatna elegancija u vašoj sobi postignuta ogledalom, ručkama, visokim metalnim nogama i modernim dizajnom. Funkcionalni detalji koji olakšavaju život. Boje atlantskog bora i tunizijske iverice dominiraju u celom timu.

Komplet se sastoji od plakara, 2 noćna ormarića, komode, ogledala i kreveta. Dušek nije uključen u cenu.

Bogata prezentacija izgleda prirodnog drveta sa crnim metalnim profilima i ručkama, kombinacijom pločica i ogledala. Upotreba iverice u boji „Atlantic Pine“ na vratima ormara i upotreba metalnih profila i aluminijumskih visokih ručki koje dodaju kontrast između ogledala i ogledala koja zauzimaju veliki prostor dodatno obogaćuju dizajn. U ormaru se nalazi aplikacija sa više polica, a velika i korisna unutrašnja zapremina obezbeđena je sa 2 skrivena dela fioke sa leve strane. Harmonija boja postignuta je upotrebom boje koja se razlikuje od boje konstrukcije u dizajnu enterijera ormara, dodala je drugačiju atmosferu. Sklad boja uzglavlja i drveta nosi toplinu i prirodnost zemljanih tonova i dizajniran je u skladu sa krevetom 150×200 cm. Vizuelnost i funkcionalnost kreveta povećana je posebno dizajniranim uzglavljem. Zahvaljujući visokim nogama koje obogaćuju dizajn, povećava vizuelni izgled i pruža mogućnost čišćenja. Sa jednostavnim, asertivnim i funkcionalnim dizajnom, komoda je dizajnirana sa 3 fioke na levoj strani i pokrivenim delom na desnoj strani. Atlantski bor koji se koristi u komodi i iverice koje se koriste u gornjem stolu, i nagnuti pristup stvaraju integritet sa ručkama i visokim nogama. Ogledalo koje ide u kompletu dizajnirano je da odražava kompletan sklad. Noćni ormarić, koji ima asertivan izgled, ima jednu ladicu, a poželjno je da teleskopska šina ladice poveća unutrašnju površinu upotrebe ladice. Dok drška i visoke nogice obogaćuju dizajn, lakoća čišćenja je povećana zahvaljujući visokim nogama.

Početna
Pretraga
0
Korpa
Shopping Cart