Kompanija Modesta osnovana je sada već davne 1991. godine kao porodična firma, i ove godine obeležavamo 30 godina postojanja. Iskustvo koje smo stekli godinama unazad omogućava nam da udovoljimo vašim različitim potrebama, da ostvarimo vaše kreativne ideje i da od stambenog prostora napravimo sigurno mesto koje ljudi zovu svojim domom. Bez obzira da li volite klasičan stil ili preferirate moderne linije, naša misija je da zadovoljimo potrebe koje imate kod opremanja vama najvažnijeg mesta, u kome ćete se osećati opušteno, udobno, buditi se svakog dana sa osmehom na licu i provoditi vreme sa dragim ljudima.

Temelj svake uspešne firme čine posvećeni ljudi. Naš tim čine profesionalci različitih usmerenja, od stručnjaka u oblasti proizvodnje i montaže nameštaja, preko dizajnera enterijera, iskusnih prodavaca, inženjera i arhitekata. Stalnim usavršavanjem, edukacijom, praćenjem trendova na tržištu, kao i orginalnim rešenjima koje možemo ponuditi u skladu sa iskustvom, opravdavamo viziju naše kompanije, a to je da budemo lider u proizvodnji i prodaji kvalitetnog nameštaja.

Na tom putu nam pomažu višegodišnji partneri sa kojima sarađujemo, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Naši partneri su iz Italije, Poljske, Turske, Nemačke i Austrije, ali imamo i veliki broj partnera iz Srbije. U procesu izrade nameštaja koristimo visokokvalitetne i savremene materijale i najkvalitetnije okove, zato što nam je važno da naše ime, Modesta, bude sinonim za kvalitet i poverenje.

Vrednosti koje negujemo:

Otvoren odnos uz poštovanje. 

Konstantno unapređenje kvaliteta. 

Profesionalan nastup na tržištu. 

Želiš da budeš deo našeg tima?

Pobednički tim ne treba menjati, ali nove ideje su uvek dobrodošle. Da bi išli u korak sa vremenom, tehnologijom i zadovoljili različite ukuse, vrata naše kompanije su uvek otvorena za nove ljude koji žele da rade na sebi, svom usavršavanju i našem zajedničkom napretku.

Ako deliš našu misiju, viziju i naše vrednosti, možda si upravo ti prava osoba za naš tim koji se konstantno povećava.

Svoju biografiju i motivaciono pismo možeš nam poslati u elektronskoj formi na e-mail adresu modestajag@gmail.com.

Kontaktiraćemo kandidate u skladu sa našim potrebama daljeg razvoja. Cenimo komunikativnost, profesionalnost, ambicioznost, timski rad, ...

Korpa
AŽURIRANJE U TOKU 
Facebook Instagram TikTok

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali Vaše iskustvo na našoj veb stranici. Pristupanjem ovoj veb stranici prihvatate našu upotrebu kolačića.

Proizvodi
0 items Korpa